Lelles Återvinning söker fordonsmekaniker

Lelles Återvinning AB finns i Kristianstad och är ett expanderande miljöföretag med höga ambitioner och ett starkt lokalt varumärke. Vi erbjuder moderna och effektiva lösningar inom återvinningsbranschen. Genom vårt miljöengagemang gör vi skillnad och bidrar till att göra vår värld lite bättre för varje dag. Våra tjänster består främst av containeruthyrning, samt försäljning och inköp av återvinningsmaterial. För oss står kunden alltid i fokus. Ingen kund är för liten eller för stor.

Lelles Återvinning AB söker en fordonsmekaniker. Du kommer att arbeta ihop med befintlig verkstadspersonal och utföra underhåll, felsökning och reparationer av företagets lastbilar släp, lastmaskiner, truckar och materialhanterare. Du kommer även att utföra reparationer på företagets containrar.

Vi ser gärna att du är en utbildad fordonsmekaniker med ett antal års arbetserfarenhet. Har du erfarenhet från lastbilsbranschen är det meriterande.  Du ska kunskaper inom hydraulik, elektronik, mekanik och svetsning. Vi söker en positiv person har lätt att samarbeta i grupp men även klarar av att arbeta självständigt. Du ska vara initiativrik och lösningsfokuserad. Då arbetet stundom är intensivt ser vi att du är stresstålig.

Vi söker dig som:

Har minst fem års erfarenhet som fordonsmekaniker

Har B-körkort

Goda kunskaper i det svenska språket

Har ett stort engagemang och ansvarskänsla

Arbetar strukturerat och noggrant

Har datorvana

Ansök nu

Max filstorlek: 128 MB.